Kaziuko mugė, pavasario šventė „Gurgu gurgu į Kaziuko turgų!“

Priešmokyklinio ugdymo grupės „Vėjūnė“ ir ikimokyklinio ugdymo grupės „Aušrinė“ vaikai su mokytojomis Laima, Ramune ir Virginija, surengė „Kaziuko mugę“ vaikams ir jų šeimoms!

PU grupėje „Vėjūnė“ vaikai, su mokytojų pagalba, organizavo gaminių parodėlę – pardavimą tėvams. Patys įvertino savo darbo sudėtingumą, panaudotų medžiagų vertę, nustatė parduodamos prekės kainą. Vakare, grupėse, visų šeimų laukė staigmena ir puiki visų nuotaika. Išsami refleksija, kaip ir už kiek vaikai pardavė savo darbelius, aptarta „ryto rato“ metu.

IU grupėje „Aušrinė“ Kaziuko mugėje įvairių prekių gausa džiugino visų akis! Mugėje – kvepiantys kepiniai, medus, karoliai ir dar daug įvairių rankdarbių pagamintų su šeima namuose. Pardavinėjo savo prekes vaikai, pirko – tėvai. Mugės dalyviai linksmai šurmuliavo, pirko, derėjosi, džiaugėsi, grojo Lietuvių liaudiška muzika!

Bendryste džiaugėsi visi! Vaikai, kad dalyvauja jų tėvai ir tėvai, nes pamatė savo vaikus kitoje aplinkoje, stebėjo jų gebėjimus ir pasiekimus, stebėjosi ir džiaugėsi vaikų savarankiškumu, drąsa, atvirumu, kita.