Kauno lopšelis-darželis „Vaivorykštė“ švenčia – 42 – ąjį Darželio Gimtadienį ir Lietuvos valstybės atkūrimo dieną!

Mielieji, darbo grupė „Lietuvos valstybinėms, tautinėms šventėms, atmintinoms dienoms organizuoti ir pravesti“ („Kartos“) ir priešmokyklinio ugdymo grupė „Aušrinė“ sveikina Kauno lopšelio-darželio „Vaivorykštė“ bendruomenę su  42 – uoju gimtadieniu!!!

Dėkoju „Lietuvos valstybinėms, tautinėms šventėms, atmintinoms dienoms organizuoti ir pravesti“ darbo grupei: Virginijai Šalčienei, Aušrai Lagunavičienei, Audronei Utkaitei, Aivai Žvirblienei, Jurgitai Stirbienei, Lijanai Neverauskienei, už puikiai organizuotą tradicinį šventinį renginį, skirtą Lietuvai ir 42 – ąjam Darželio Gimtadieniui! Gediminui Mažeikai, už nuotolinę, tiesioginę renginio transliaciją vaikų – tėvų – darbuotojų bendruomenei.

Dėkoju už bendravimą ir bendradarbiavimą.                                 

Pagarbiai   Silvija Sipavičienė, direktorė

RAŠOME APIE MUS IR APIE JUS!  https://www.svietimonaujienos.lt/prasmingai-svencia-lietuvos-valstybes-atkurimo-ir-darzelio-42-aji-gimtadieni/ fbclid=IwAR39PLEC28v_UP6OFcGYpu58aQP5gkLqckwjMP56QyH2XOE917LDIfgi334

Džiaugiamės! Didžiuojamės!
 
Kolektyvinis darbas, „stop kadro“ animacija: vaikai su mokytojais lipdė, piešė, dėliojo, fotografavo. Padėjo mokytojos Joana ir Lijana.
Pagal dainą ,,Išpuošime Lietuvą” sukurta:
Grupės „Vėjūnė“ filmas  https://youtu.be/XRQyZdAmP_g, 
Grupės „Žvaigždelė“ filmas https://youtu.be/pSVF4J0r74E
Grupės „Aušrinė“ filmas https://youtu.be/8s7Y9rUcDjI,
Grupės „Saulutė“ filmas https://youtu.be/xGiM6yK7vug